Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски на срещата на Г-7: Към днешна дата Бахмут не е окупиран от Русия

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога разгласи на срещата на върха на Г-7, че " към днешна дата Бахмут не е окупиран от Русия ", предадоха международните организации. Днес по-рано Москва разгласи, че украинският град е високомерен от съветските сили. 

В отговор на репортерски въпрос по време на срещата на върха на страните от Г-7 за статута на града, Зеленски сподели: " Към днешна дата Бахмут не е окупиран от Русия. "

Информационното затъмнение прави невероятно да се удостовери обстановката на бойното поле на най-дълго траялата борба от началото на войната на Русия против Украйна, като поредицата от мнения, направени както от съветски, по този начин и от украински публични лица способства за объркването по тематиката.

Отговор на Зеленски, насочен на британски език, на въпрос за статута на града, заложен му по-рано по време на форума, беше интерпретиран от мнозина като удостоверение, че градът е паднал в съветски ръце.

" Днес Бахмут е единствено в нашите сърца. На това място не остана нищо друго ", сподели Зеленски, добавяйки, че борбата не е оставила нищо в града, с изключение на мъртви руснаци.

Зеленски съпостави цялостното разрушаванe на Бахмут от съветската войска с атомната бомбардировка над Хирошима през 1945 година, по време на визитата си в мемориалния комплекс, отдаден на стотиците хиляди жертви на бомбардировката, съобщи Франс Прес.

Украинският държавен глава сподели още, че е убеден, че Киев ще получи изтребители Ф-16 от Запада, с чиято помощ да отблъсне съветската пълномащабна инвазия от страната си, показва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР